Kestel’de banka ve bankamatikler dezenfekte edildi

KESTEL BELEDİYESİ, KORONAVİRÜS SALGINI ÖNLEMLERİ KAPSAMINDA İLÇEDE BULUNAN TÜM BANKA ŞUBELERİ VE BANKAMATİKLERİ DEZENFEKTE ETTİ. AYRICA ZABITA EKİPLERİ, PAZAR YERLERİNDE DENETİMLERİNİ ARTTIRARAK ESNAFI, BELİRLİ ÜRÜNLERİN AÇIKTA SATILMAMASI, HİJYEN KURALLARINA DİKKAT EDİLMESİ VE SOSYAL MESAFE KURALINA UYULMASI KONULARINDA BİLGİLENDİRDİ.

31 Mart 2020 Salı 17:43
Kestel’de banka ve bankamatikler dezenfekte edildi

Kestel Belediyesi, Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında ilçede bulunan tüm banka şubeleri ve bankamatikleri dezenfekte etti. Ayrıca zabıta ekipleri, pazar yerlerinde denetimlerini arttırarak esnafı, belirli ürünlerin açıkta satılmaması, hijyen kurallarına dikkat edilmesi ve sosyal mesafe kuralına uyulması konularında bilgilendirdi.

Kestel Belediyesi, Türkiye’de ilk Koronavirüs vakasının görüldüğünün açıklamasından hemen sonra, tüm ilçede sterilizasyon ve dezenfekte çalışmalarına başladı. İlçe genelinde bulunan okul, cami, park-bahçe, spor sahaları, toplu taşıma araçları ile durakları, çeşmeler, kamu kurum ve kuruluşları gibi alanlarda ilaçlama çalışmaları gerçekleştirildi. Ekipler, alınan tedbirler kapsamında ilçede bulunan tüm banka şubelerini ve bankamatikleri de dezenfekte etti. Öte yandan zabıta ekipleri, Pazar yerlerinde denetim yaparak esnafı ve vatandaşları, belirli ürünlerin açıkta satılmaması, hijyen kurallarına dikkat edilmesi ve sosyal mesafe konularında bilgilendirdi.

banner380

Konuya ilişkin açıklamada bulunan Kestel Belediye Başkanı Önder Tanır, "Koronavirüs salgının ülkemizde görülmesiyle, ilçemizde çok ciddi önlemler aldık. Özellikle ortak kullanım alanlarını dezenfekte etmek için 24 saat ekiplerimiz çalışıyor. Dezenfekte çalışmaları kapsamında, bugün tüm ilçemizde bulunan banka şubelerini ve bankamatikleri dezenfekte ettik. Yine zabıta ekiplerimiz, Pazar yerlerinde denetimlerini arttırarak hem esnafı hemde vatandaşlarımızı bilgilendiriyor. Koronavirüs salgınına karşı hep birlikte mücadelemiz sürüyor. İnşallah, kısa sürede bu salgından kurtulacağız" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<