Kültür sanat kursları başladı

KÜLTÜR SANAT ETKİNLİKLERİYLE SANATSEVERLERİN KÜLTÜR DURAĞI HALİNE GELEN YILDIRIM BELEDİYESİ, DÜZENLEDİĞİ ÜCRETSİZ KURS VE EĞİTİMLERLE İLÇEDEKİ SOSYAL HAYATA KATKI SUNUYOR.

25 Ekim 2020 Pazar 14:29
Kültür sanat kursları başladı

Kültür sanat etkinlikleriyle sanatseverlerin kültür durağı haline gelen Yıldırım Belediyesi, düzenlediği ücretsiz kurs ve eğitimlerle ilçedeki sosyal hayata katkı sunuyor.

banner380

Yıldırım Belediyesi, sanata gönül verenleri Uygulamalı Drama Kursu, Türk Sanat Müziği Korosu, Türk Halk Müziği Korosu ile Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi çalışmalarında bir araya getiriyor. Adile Naşit Tiyatrosu’nda 16 yaş ve üzeri Yıldırımlılar için ücretsiz düzenlenen kurslarla yeni yeteneklere sanatın farklı kollarında kendilerini geliştirme imkanı sağlanıyor. Eğitimler kapsamında, Uygulamalı Drama Kursu Perşembe günleri 17.00-19.00 saatleri arası, Türk Sanat Müziği Korosu Perşembe günleri 19.00-21.00 saatleri arası, Türk Halk Müziği Korosu Cuma günleri 19.00-21.00 saatleri arası ve Diksiyon ve Beden Dili Eğitimi Perşembe günleri 14.00-16.00 saatleri arasında düzenleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<