banner359

Mesut Bedel Eğitim ve Yerel Yönetimler Çalıştayına katıldı

Başkan Yardımcımız Mesut Bedel Eğitim Ve Yerel Yönetimler Çaliştayina Katıldı Belediye Başkan Yardımcımız Mesut Bedel 08 Kasım 2019 Cuma Günü Milli Eğitim Bakanımız Sayın Ziya Selçuk’un Teşrifleriyle Ankara’da Düzenlenen Eğitim Ve Yerel Yönetimler Çaliştayi’na Katıldı. Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in Ev Sahipliğini Yaptığı Çaliştaya Belediye Başkan Yardımcımız Mesut Bedel, Belediyemizin Eğitim Alanında Yaptığı Fiziki Ve Sosyal Katkıların Ve Yatırımların Faaliyet Dosyasını Sundu. Belediyemizi Temsil Eden Başkan Yardımcımız Mesut Bedel’in İştirak Ettiği Ve Eğitim Ve Öğretimde Belediyelerin Rolü Ve Mevzuat, Eğitimde Yerel İhtiyaçlar, Her Derecedeki Devlet Okullarının Bakım, Onarım Ve İhtiyaçlari Gibi Konu Başlıklarının Masaya Yatırıldığı Eğitim Ve Yerel Yönetimler Çaliştayina, Milli Eğitim Bakanımız Ziya Selçuk, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı Ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, Belediye Başkanları, Akademisyenler Ve Stk Temsilcileri Katıldı.

09 Kasım 2019 Cumartesi 13:37
Mesut Bedel Eğitim ve Yerel Yönetimler Çalıştayına katıldı

Belediye Başkan Yardımcımız Mesut Bedel, cuma günü Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un iştirakiyle Ankara’da düzenlenen Eğitim ve Yerel Yönetimler Çalıştayı’na katıldı.

Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin’in ev sahipliğini yaptığı çalıştaya Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Bedel, belediyenin eğitim alanında yaptığı fiziki ve sosyal katkıların ve yatırımların faaliyet dosyasını sundu. Bedel’in iştirak ettiği ve "Eğitim ve Öğretimde Belediyelerin Rolü ve Mevzuat, Eğitimde Yerel İhtiyaçlar, Her Derecedeki Devlet Okullarının Bakım, Onarım ve İhtiyaçları" gibi konu başlıklarının masaya yatırıldığı Eğitim ve Yerel Yönetimler Çalıştayına Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı ve Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, belediye başkanları, akademisyenler ve STK temsilcileri katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<