Minik yüzücüler 23 nisan için yarıştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri Yüzme Yarışı, 11 kulüpten 338 sporcunun katılımıyla Fethiye Spor Kompleksi Yüzme Havuzu’nda yapıldı.Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yarışları...

22 Nisan 2018 Pazar 15:52
Minik yüzücüler 23 nisan için yarıştı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Şenlikleri Yüzme Yarışı, 11 kulüpten 338 sporcunun katılımıyla Fethiye Spor Kompleksi Yüzme Havuzu’nda yapıldı.

banner380

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Yarışları düzenlendi. Yarışlara Bursa genelinde toplamda 11 kulüpten 338 sporcu katıldı. 8-9 yaş aralığındaki sporcular kelebek, sırt üstü, kurbağalama, serbest stiller ve bayrak yarışları gibi çeşitli yüzme kategorilerinde kıyasıya mücadele etti. Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından yarışmaya katılan tüm sporculara teşvik madalyası ve katılım sertifikası verildi. Yarışmaya katılan öğrenciler, 23 Nisan’da böyle bir etkinliğin düzenlenmesi ve bu yarışmaya katıldıkları için mutlu olduklarını belirttiler.

Belediyespor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Dergah Alkan, "Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutluyoruz. Tesisimizde bulunan 338 çocuğumuz için yüzme yarışı düzenledik. Büyükşehir Belediyesi olarak 8 havuzumuz mevcut, bu havuzları yaz kış kullanmak üzere yaklaşık 10 bin öğrenciye hizmet vermekteyiz. Ve bugün 338 sporcumuz yarışıyor. Her sporcumuza ayrı ayrı madalya takdim edeceğiz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<