Misi’de Zaman Katmanları sergisi

Nilüfer Belediyesi’nin Davetiyle Geçen Yıl Misi Sanat Evi’nde Kalarak Eser Üreten Üç Sanatçı, Bu Çalişmalarini, 'misi’de Zaman Katmanları' İsimli İzlenime Sundu. Galeri N’deki Sergi 15 Aralık’a Kadar Ziyarete Açık Kalacak.

27 Ekim 2019 Pazar 13:09
Misi’de Zaman Katmanları sergisi

Nilüfer Belediyesi’nin davetiyle geçen yıl Misi Sanat Evi’nde kalarak eser üreten üç sanatçı, bu çalışmalarını, ’Misi’de Zaman Katmanları’ isimli izlenime sundu. Galeri N’deki sergi 15 Aralık’a kadar ziyarete açık kalacak.

banner380

Nilüfer Belediyesi’nin sanatçı konaklama programı çerçevesinde 2018 yılı kasım ayında 15 gün boyunca Misi Sanat Evi’nde kalarak çalışmalarını burada sürdüren sanatçıların eserleri sergilenmeye başlandı. Saliha Yılmaz, Melike Kılıç ve Ahmet Duru’nun Misi Mahallesi’nin tarihi ve doğal dokusundan esinlenerek oluşturduğu eserler 29 Ekim Mahallesi’nde yer alan Nilüfer Belediyesi Galeri N Sergi Salonu’nda sanatseverlerle buluştu. Serginin açılışını Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yıldız yaptı.

Sergide yer alan eserler, Misi’de artık hatıralarda kalan ipekböcekçiliği, şarap üretimi, mitolojik hikayeler ve günümüz sosyal dokusuna göndermelerde bulunuyor. Kağıt üzerine desen çalışmaları, kağıt kesme ve kolaj çalışmaları ile yağlı boya ve aquerelle boya resim çalışmalarının yer aldığı sergi sanatseverlerin büyük beğenisini kazandı. Misi’de Zaman Katmanları isimli sergi 15 Aralık 2019 tarihine kadar Galeri N’de izlenime açık olacak.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<