Mudanya Belediyesi’nden eğitime büyük destek

Mudanya Belediyesi, İlçe Genelinde Eğitimde Fırsat Eşitliğini Sağlamak Adına Yatırımlarını Sürdürüyor. Balabancık Kurs Merkezi Okul Öncesi Eğitim Çağinda Olan 3-6 Yaş Arasındaki Çocuklarin Hayata Hazırlanması İçin Mudanya Belediyesi’nin Desteğiyle Yenilenerek, Hizmete Açıldı.

08 Ekim 2019 Salı 15:32
Mudanya Belediyesi’nden eğitime büyük destek

Mudanya Belediyesi, ilçe genelinde eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına yatırımlarını sürdürüyor. Balabancık Kurs Merkezi okul öncesi eğitim çağında olan 3-6 yaş arasındaki çocukların hayata hazırlanması için Mudanya Belediyesi’nin desteğiyle yenilenerek, hizmete açıldı.

banner380

Mudanya Belediyesi’nin eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak adına ilçe genelinde sürdürdüğü ’eğitime destek’ zincirinin son halkası, Balabancık mahallesi oldu. Balabancık Kurs Merkezi okul öncesi eğitim çağında olan 3-6 yaş arasındaki çocukların hayata hazırlanması için Mudanya Belediyesi’nin desteğiyle yenilenerek, hizmete açıldı. Mudanya İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün Okul Öncesi Eğitim Programı kapsamında eğitim verecek merkez, çocukların gelişimine katkı sağlayacak. Balabancıklı çocuklar, program sayesinde sosyalleşmenin yanı sıra erken yaşta temel becerileri kazanacak.

Göreve geldikleri günden bu yana sadece milli eğitimin değil, tüm kurumların ihtiyaçlarına yanıt verdiklerine vurgu yapan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz “Elimizden geldiğince hizmet vermeye çalışıyoruz. İstiyoruz ki, ilçemizin insanları, mutlu, huzurlu olsun. Tabi ki böyle bir eğitim yuvasının açılması da çok önemli. İlçe genelinde kapatılan bütün okulları yenileyerek, eğitim yuvasına dönüştürmek istiyoruz. Amacımız o okulların buradaki gibi anaokulu şeklinde, kadınlarımızın birlikte olacağı, dernekleşeceği, çeşitli kursların olacağı şekilde aktif hale getirmek istiyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<