Mudanya’da Covid-19’a geçit yok

MUDANYA BELEDİYESİ İLÇE GENELİNDE CADDE VE SOKAKLARDA ELLE TEMAS EDİLEN TÜM YÜZEYLERDE YAPILAN TEMİZLİK VE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARININ YANI SIRA, APARTMAN VE SİTELERDE İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR.

09 Nisan 2020 Perşembe 10:15
Mudanya’da Covid-19’a geçit yok

Mudanya Belediyesi ilçe genelinde cadde ve sokaklarda elle temas edilen tüm yüzeylerde yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra, apartman ve sitelerde ilaçlama çalışmalarına devam ediyor.

banner380

Mudanya Belediyesi temizlik ve dezenfekte çalışmalarını ilçenin tamamında yaygınlaştırdı. Mudanya’nın genelinde sokak ve caddelerde elle temas edilen tüm yüzeylerde yapılan temizlik ve dezenfekte çalışmalarının yanı sıra, site ve apartmanların girişleri, merdivenler ve asansörler ilaçlanıyor. Mudanyalılardan gelen talepler doğrultusunda her gün sahaya çıkan dezenfeksiyon ekibi Burgaz mahallesinde bulunan site ve apartmanlarda temizlik çalışmaları gerçekleştirdi. Veteriner İşleri Birimi bünyesinde kurulan ekipler, her gün farklı bir mahalle ve sokakta vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda virüs tehdidi ortadan kalkıncaya kadar düzenli olarak çalışmalarına devam edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<