banner359

Mudanya’daki şehit mezarları çiçeklendirildi

MUDANYA BELEDİYESİ, 18 MART ŞEHİTLERİ ANMA GÜNÜ VE ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ’NİN 105. YILI MÜNASEBETİYLE ŞEHİT MEZARLARININ BAKIMLARINI GERÇEKLEŞTİREREK ÇİÇEKLENDİRDİ.

17 Mart 2020 Salı 16:27
Mudanya’daki şehit mezarları çiçeklendirildi

Mudanya Belediyesi, 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yılı münasebetiyle şehit mezarlarının bakımlarını gerçekleştirerek çiçeklendirdi.

Mudanya’daki şehit mezarları 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi’nin 105. yılı öncesinde bakıma alındı. Mudanya Belediyesi Park ve Bahçeler Birimi, ilçe genelindeki mezarlıkları rengarenk çiçeklerle süsledi. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, “Bugünlerimizi borçlu olduğumuz, ülkemiz için canını veren aziz şehitlerimiz ve onların bizlere emaneti olan aileleri için ne yapsak az. Ebediyete intikal etmiş tüm gazilerimizi, ömrünü bu vatan için feda etmiş olan şehitlerimizi bir kez daha saygı ve minnetle anıyoruz” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<