Muhtarlara belediye yatırımları anlatıldı

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçedeki muhtarlar ile yemekte bir araya geldi.Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı...

22 Şubat 2018 Perşembe 13:33
Muhtarlara belediye yatırımları anlatıldı

Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, ilçedeki muhtarlar ile yemekte bir araya geldi.

banner380
Belediye Başkanı Süleyman Çelik, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kültür Merkezinde muhtarlarla öğle yemeğinde bir araya gelerek bilgilendirme toplantısı düzenledi. Programa Kaymakam Suat Seyitoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Adnan Kamıl, başkan yardımcıları Zekai Dündar, Ali Darığa, Muhtarlar Derneği Başkanı Enver Zengin, Ziraat Odası Başkanı Sadi Aktaş, muhtarlar ile belediye teknik personeli katıldı. Başkan Süleyman Çelik, yemeğinin ardından konferans salonunda görsel sunum eşliğinde hayata geçirilen projeler, devlet yatırımları ve 2018 yılında planlanan yatırım projeleri hakkında muhtarları bilgilendirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<