Mustafakemalpaşa’nın yeni kaymakamı belli oldu

SOMA KAYMAKAMI AHMET ALTINTAŞ, BURSA MUSTAFAKEMALPAŞA KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE GETİRİLDİ. KAYMAKAM ALTINTAŞ, GÖREVLENDİRME İLE İLGİLİ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, SOMA’DA 5 YILINI TAMAMLADIĞINI DİLE GETİREREK, “MUSTAFAKEMALPAŞA KAYMAKAMLIĞINDA GÖREVLİ OLAN ARKADAŞIMIZIN EMEKLİ OLMASI NEDENİ İLE BİZLER BURADA GÖREVLENDİRİLDİK. SOMA’DA GÜZEL İNSANLAR TANIDIM. HERKESE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM” DEDİ. ÖTE YANDAN SOMA KAYMAKAMLIĞI GÖREVİNE İSE DENİZLİ’NİN SARAYKÖY İLÇE KAYMAKAMI FATİH AKKAYA GETİRİLDİ.

09 Nisan 2020 Perşembe 12:30
Mustafakemalpaşa’nın yeni kaymakamı belli oldu

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Bursa Mustafakemalpaşa Kaymakamlığı görevine getirildi. Kaymakam Altıntaş, görevlendirme ile ilgili yaptığı açıklamada, Soma’da 5 yılını tamamladığını dile getirerek, “Mustafakemalpaşa Kaymakamlığında görevli olan arkadaşımızın emekli olması nedeni ile bizler burada görevlendirildik. Soma’da güzel insanlar tanıdım. Herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

banner380

Öte yandan Soma Kaymakamlığı görevine ise Denizli’nin Sarayköy ilçe Kaymakamı Fatih Akkaya getirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<