Nilüfer Belediyesinden ’ Bizim Ev’ projesi

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi Katılımcılarıyla Buluşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 19 Mayıs Mahallesi’nde İnşaati Devam Eden Yeni Binayla, Engelli Bireylere Daha Nitelikli Ortam Oluşturacaklarını Söyledi.

06 Ağustos 2019 Salı 15:02
Nilüfer Belediyesinden ’ Bizim Ev’ projesi

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcılarıyla buluşan Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem, 19 Mayıs Mahallesi’nde inşaatı devam eden yeni binayla, engelli bireylere daha nitelikli ortam oluşturacaklarını söyledi.

Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, Başkan Turgay Erdem ile katılımcıların keyifli buluşmasına ev sahipliği yaptı. Nilüfer Belediye Başkan Yardımcısı Dr. Sibel Özer’in de katıldığı buluşmada, Başkan Turgay Erdem, engelli bireylerle birlikte kahvaltı yaptı, bol bol sohbet etti. Her yaştan katılımcının bulunduğu etkinlikte talep ve önerileri dinleyen Erdem, benzer buluşmaları daha sık yapacaklarını söyledi. Turgay Erdem, “Engelli bireylerle iç içe olmak bizleri mutlu ediyor. Burada çok faydalı, güzel eğitimler veriliyor. Ben bu etkinliklere katıldıkları için herkese çok teşekkür ediyorum. 19 Mayıs Mahallesi’nde, Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’nin yeni binası yapılıyor.

banner380

Katılımcılar için orada daha modern ve nitelikli bir ortam oluşturacağız. Daha güzel çalışmaları hayata geçirme gayreti içerisindeyiz” dedi.Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcıları da Başkan Turgay Erdem ile gerçekleşen buluşmadan keyif aldıklarını belirtti. Buluşmada, Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi katılımcısı Hulusi Kalem de Başkan Turgay Erdem’e, el emeği çalışmasını armağan etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<