banner359

Oğultekin engelliler derneğini ziyaret etti

Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Mustafa Oğultekin ve yönetimi Mudanya Engelliler Derneğini ziyaret etti.Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Mustafa Oğultekin ve yönetimi Mudanya Engelliler Derneğine ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretten dolayı...

10 Mayıs 2018 Perşembe 17:19
Oğultekin engelliler derneğini ziyaret etti

Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Mustafa Oğultekin ve yönetimi Mudanya Engelliler Derneğini ziyaret etti.

Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Mustafa Oğultekin ve yönetimi Mudanya Engelliler Derneğine ziyarette bulundu. Yapılan ziyaretten dolayı Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Mustafa Oğultekin ve yönetimine teşekkür eden Mudanya Engelliler Derneği Başkanı Demet Ataman, “İlk önce Yörük Türkmen Dernekleri Başkanı Mustafa Oğultekin ve yönetimine yaptıkları bu ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim. Çok mutlu olduk. Burada dernek faaliyetlerimiz ve projelerimiz hakkında fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<