banner359

Orhaneli Halk Oyunları Minik Ekibi Bursa 1.si Oldu

Orhaneli Halk Oyunları Minik Ekibi Bursa 1’incisi oldu. Orhaneli Gençlik spor kulübü halk oyunları ekibi minikler kategorisinde Bursa il birincisi oldu. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun (THOF) Bursa İl Temsilciği tarafından Gençlik ve...

19 Mart 2018 Pazartesi 09:32
Orhaneli Halk Oyunları Minik Ekibi Bursa 1.si Oldu
Orhaneli Halk Oyunları Minik Ekibi Bursa 1’incisi oldu. Orhaneli Gençlik spor kulübü halk oyunları ekibi minikler kategorisinde Bursa il birincisi oldu. Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun (THOF) Bursa İl Temsilciği tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı iş birliğiyle düzenlenen Kulüpler Arası Halk Oyunları İl Yarışması, Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşti. Minikler, Yıldızlar, Gençler ve Büyükler kategorisindeki kulüpler, Düzenlemesiz ve Düzenlemeli dallarda yarıştı. Düzenlemeli dalda Minikler’de Orhaneli GSK, Bursa 1.si olarak Zonguldak’ta yapılacak olan bölge yarışmasında kendi kategorisinde Bursa’yı temsil edecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<