Osmangazi Okulları’nda karne heyecanı

Özel Osmangazi Okulları’nda 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılının Sona Ermesiyle Karne Heyecanı Yaşandı.

18 Haziran 2019 Salı 12:37
Osmangazi Okulları’nda karne heyecanı

Özel Osmangazi Okulları öğrencileri, 2018-2019 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle karne heyecanı yaşandı.

Öğrenciler, 2018-2019 eğitim öğretim yılını başarıyla bitirmenin mutluluğunu kendilerini yalnız bırakmayan aileleriyle paylaştı. Dönem süresince başarılı çalışmaların meyvesini alan öğrenciler, ayrıca okul tarafından da ödüllendirildi. Okul bahçesinde gerçekleştirilen törende konuşan Özel Osmangazi Okulları Müdürü Ömür Çolpan, "2018-2019 eğitim-öğretim yılını başarıyla tamamlayan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Her bir öğrencimizin gösterdiği gayrete ailelerinin de desteği başarıyı getirdi. İnşallah önümüzdeki yılda Türkiye dereceleriyle iyi yerlere geleceklerdir" dedi.

banner380

Osmangazi Okulları olarak sadece maddi başarılara odaklanmadıklarını belirten Çolpan, "Öğrencilerimiz toplum hayatına katıldıklarında, üniversiteyi bitirdiklerinde, kalitelerini ortaya koyacaklar. Toplumun iyi insanlarının sayısını inşallah artıracağız. Bizim böyle bir misyonumuz var. Biz iyi insan yetiştirmeye odaklanmış, niyetlenmiş ve bunun için gece-gündüz çalışan bir eğitim kurumuyuz. Bugün mezun olan öğrencilerimiz inşallah bizlerin gururu, iftihar kaynakları olarak, gittikleri okulda bizleri temsil edecekler" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<