banner359

Osmangazi’de 14 yaş tenis heyecanı sona erdi

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği 14 Yaş Çiftler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları final karşılaşmalarıyla sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları törenle verildi. Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde...

29 Mayıs 2019 Çarşamba 13:59
Osmangazi’de 14 yaş tenis heyecanı sona erdi

Osmangazi Belediyesi’nin bu yıl ilk kez düzenlediği 14 Yaş Çiftler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları final karşılaşmalarıyla sona erdi. Turnuvada dereceye giren sporculara kupa ve madalyaları törenle verildi.

Ertuğrul Sağlam Spor Tesisleri’nde gerçekleşen 14 Yaş Çiftler Tenis İl Birinciliği Müsabakaları, 18-19 Mayıs tarihlerinde yapılan eleme usulü karşılaşmalarla başladı. Toplam 60 raketin boy gösterdiği turnuvada gençler performansları ile profesyonel sporcuları aratmadı. Birbirinden çekişmeli müsabakalara sahne olan turnuvanın finalinde kızlarda Osmangazi Belediyespor Kulübü’nden Elif Öztürk-Zehra Tunçbilek birincilik, Yenigün Tenis Akademisi’nden Enkinaz Çelik-Gökçe Erken ikincilik, Osmangazi Belediyespor Kulübü’nden Ezgi Arpak-Sude Özlem üçüncülük başarısı elde etti.

Turnuvanın erkekler kategorisinde de Yenigün Tenis Akademisi’nden Burak Kuranoğlu-Ahmet Yiğit Demirbaş birincilik kürsüsüne çıkarken, Egemen Palancı-Halil Kağan Kartal ikinci ve Kerem Bedestenci-Aydın Gencer ikilisi ise üçüncü oldu. Madalya sevinci yaşayan genç sporcular, kendilerini gösterme fırsatı buldukları için Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar’a teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<