Salgın döneminde teması azaltacak çözümler devam ediyor

BURSAGAZ, 1 MİLYONU AŞKIN ABONESİNE, TÜM İŞLEMLERİ TELEFON, MOBİL CİHAZ VE BİLGİSAYARDAN YAPMA KOLAYLIĞI SUNUYOR. BURSAGAZ GENEL MÜDÜRÜ BORA ÇERMİKLİ, SALGIN DÖNEMİNDE ‘OFİSSİZ HİZMET’ UYGULAMASIYLA ABONELERİNİN HAYATINI KOLAYLAŞTIRMAYI HEDEFLEDİKLERİNİ BELİRTEREK, “ABONELERİMİZ, TÜM İŞLEMLERİNİ BİR TELEFON GÖRÜŞMESİYLE VEYA WWW.BURSAGAZ.COM ADRESİ ÜZERİNDEN GERÇEKLEŞTİREBİLİRLER” DEDİ.

23 Eylül 2020 Çarşamba 16:01
Salgın döneminde teması azaltacak çözümler devam ediyor

Bursagaz, 1 milyonu aşkın abonesine, tüm işlemleri telefon, mobil cihaz ve bilgisayardan yapma kolaylığı sunuyor. Bursagaz Genel Müdürü Bora Çermikli, salgın döneminde ‘Ofissiz Hizmet’ uygulamasıyla abonelerinin hayatını kolaylaştırmayı hedeflediklerini belirterek, “Abonelerimiz, tüm işlemlerini bir telefon görüşmesiyle veya www.bursagaz.com adresi üzerinden gerçekleştirebilirler” dedi.

Bursagaz, 1 milyonu aşkın abonesine tüm işlemlerini Bursagaz merkezlerine gitmeden, çağrı merkezi ve internet sitesi üzerinden yapma kolaylığı sunuyor. ‘Ofissiz Hizmet’ uygulaması sayesinde, Bursagaz aboneleri doğalgaz kullanım sözleşmesi, sözleşme feshi, borç sorgulama, endeks bildirimi, randevu talebi oluşturma, fatura tutarını öğrenme ve ödeme gibi işlemlerini 444 11 33 numaralı Çağrı Merkezi’nden veya www.bursagaz.com adresinden kolayca gerçekleştirebiliyor. Aboneler belirli işlemler için ‘e-Devlet Kapısı’ uygulamasını da kullanabiliyor.

Bursagaz Genel Müdürü Bora Çermikli, Bursagaz abonelerinin özellikle salgın döneminde tüm işlemleri evlerinden yapabileceklerini hatırlatarak şunları söyledi:

“Abonelerimiz, tüm abonelik işlemlerini bir telefon görüşmesiyle veya www.bursagaz.com adresi üzerinden gerçekleştirebilirler. Dijitalleşme vizyonumuz doğrultusunda hayata geçirdiğimiz ‘Ofissiz Hizmet Projesi’ ile uzun zamandır 7/24 hizmet veren çağrı merkezimiz üzerinden işlem yapma kolaylığı sağlıyorduk. Bu dönemde internet sitemiz ve e-Devlet üzerinden de yoğun bir şekilde hizmet vermeye devam ediyoruz. Abonelerimiz, yapacakları işlemin türüne göre çağrı merkezi, internet sitesi veya e-Devlet’ten birini tercih edebilirler.”

Bursagaz abonelerine iletişim bilgilerini güncellemeleri çağrısında da bulunan Çermikli, sözlerini şöyle sürdürdü:

banner380

“Önemli ve acil durumlarda abonelerimize ulaşabilmemiz büyük önem taşıyor. Bu nedenle tüm abonelerimizden, 444 11 33 Çağrı Merkezi’mizi arayarak iletişim bilgilerini doğrulamalarını, cep telefonu numaralarını değiştirdiler ise yeni numaralarını bizimle paylaşmalarını istiyoruz. Sistemimizde cep telefonu numarası kayıtlı olan abonelerimize fatura bilgilerini de SMS olarak iletiyoruz.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<