Tarım arazisindeki kaçak barakalar yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde Bölünerek İnternet Üzerinden Hobi Bahçesi Adı Altında Satışa Çikartilan Verimli Tarım Arazileri Üzerine Yapılan Kaçak Barakaları Yıktı.

03 Şubat 2020 Pazartesi 16:15
Tarım arazisindeki kaçak barakalar yıkıldı

Osmangazi Belediyesi, İsmetiye Mahallesi’nde bölünerek internet üzerinden hobi bahçesi adı altında satışa çıkartılan verimli tarım arazileri üzerine yapılan kaçak barakaları yıktı.

banner380

Osmangazi Belediyesi, hobi bahçeleri tehdidi altında olan İsmetiye Mahallesi’ndeki verimli tarım arazilerini kaçak barakalardan temizledi. Farklı metrekare büyüklüğündeki parsellere bölünen ve hisse satışı yapılan tarım alanlarının üzerine kaçak barakalar inşa edildiğini tespit eden Yapı Kontrol Müdürlüğü ekipleri, iş makinesi ile kaçak yapıları yıktı. Barakaların yıkılmasıyla birlikte tarım alanlarının amaç dışı kullanımının da önüne geçildi.

Belediye yetkilileri, vatandaşları ruhsatsız ve kaçak yapılaşmaya yönelmemeleri konusunda uyarırken, böyle yapılara asla izin vermeyeceklerini belirtti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<