Teknoloji Fen’den BTM ziyareti

Özel Teknoloji Fen Okulları 4. sınıf öğrencileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti.Çocukların ve gençlerin bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek, kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde bilimsel konuları...

24 Mayıs 2018 Perşembe 10:25
Teknoloji Fen’den BTM ziyareti

Özel Teknoloji Fen Okulları 4. sınıf öğrencileri, Bursa Büyükşehir Belediyesi Bilim ve Teknoloji Merkezi’ni ziyaret etti.

banner380

Çocukların ve gençlerin bilim ve teknolojiye ilgisini çekmek, kolay anlaşılır ve eğlenceli bir şekilde bilimsel konuları sunmak amacıyla hayata geçirilen merkezde öğrenciler, 14 farklı alanda yaklaşık 270 deney düzeneği ve özel tasarım galerilerini inceledi. Teknoloji Fen öğrencileri, kulüp faaliyetlerinin yanı sıra BTM’deki ilginç teknolojik buluşları gezerek eğlenceli dakikalar geçirdi.

Bilişim alanının sadece bilgisayar kullanmaktan ibaret olmadığını göstermek ve problem çözme yeteneği gelişmiş bireyler yetiştirebilmek amacıyla düzenlenen gezi ile birlikte miniklerin öğrenme ilgilerinin artması hedefleniyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<