Ünlü Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu: "Türkiye ve Türk insanı bu coğrafyanın abisidir"

Ak Parti Gemlik İlçe Gençlik Kolları Tarafından Düzenlenen 'millet' Konulu Konferansın Davetlisi Olarak Bursa'ya Gelen Ünlü Aktivist-yazar Tuğrul Selmanoğlu, "türkiye Ve Türk İnsani Bu Coğrafyanın Abisidir" Dedi.

24 Kasım 2019 Pazar 15:43
Ünlü Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu: "Türkiye ve Türk insanı bu coğrafyanın abisidir"

AK Parti Gemlik İlçe Gençlik Kollarının daveti üzerine Bursa’ya gelen Ünlü Aktivist-Yazar Tuğrul Selmanoğlu, "Türkiye ve Türk insanı bu coğrafyanın abisidir" dedi.

banner380

AK Parti İlçe Başkanı Şamil Yiğit, MHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Özcanbaz ile çok sayıda meclis üyesi, STK ve vatandaşın katıldığı ’Millet’ konulu konferans büyük ilgi gördü. Bu zamana kadar gitmiş olduğu 40 İslam ülkesindeki gözlemlerini aktaran Selmanoğlu, "Türkiye ve Türk insanı bu coğrafyanın abisidir. Hristiyanlar, Müslümanlara karşı insanlık suçu işliyor. Bu ülkelere gitmemdeki en büyük sebep 100 yaşın üzerindeki bir ninenin ’Türkler bizi kurtaracak diye bekliyorum’ demesi ve üzerimde bir sorumluluk hissetmiş olmam. Yurt dışında ‘Dünyada Türkiye’den başka süper güç yoktur’ diye biliniyor. Her camide bizlere dua ediyorlar. Afrika’daki insanlara merhametsizce davranıyorlar. Onları köle olarak çalıştırıyorlar. İslam’ı kötü göstererek algı operasyonu yapıyorlar. Batı’nın gerçek yüzünü Afrika’da çok açık bir şekilde görebilirsiniz. Batı’nın soykırım yapmadığı yer kalmadı. Fakat hala kendileri demokrasiden bahsedebiliyor. Batı; sanayi ve alt yapı olarak bizim medeniyetimizi kıskanıyor" diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<