banner359

Yıldırım Belediyesi’nden alt yapı hamlesi

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki tesis ile parke, bordür, kaldırım ve engelli taşı üretimini karşılarken, asfaltlama ve yeni yol açma hizmetleriyle ulaşıma nefes aldırıyor.Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye...

21 Aralık 2016 Çarşamba 14:16
Yıldırım Belediyesi’nden alt yapı hamlesi

Yıldırım Belediyesi, bünyesindeki tesis ile parke, bordür, kaldırım ve engelli taşı üretimini karşılarken, asfaltlama ve yeni yol açma hizmetleriyle ulaşıma nefes aldırıyor.

Yıldırım Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, ilçeye yeni bir görünüm kazandırmak amacıyla cadde ve sokaklardaki parke, bordür ve yol genişletme çalışmalarına hız verdi. Vatandaşların yoğun olarak kullandığı cadde ve sokaklar başta olmak üzere, ilçenin genelindeki kaldırımların bakım ve onarımını aralıksız sürdüren Yıldırım Belediyesi ekipleri, 2016 yılında 32 bin 659 metrekare parke taşı ile 29 bin 479 metre bordürü Yıldırım’a kazandırdı. Öncelikli hizmet grupları arasında yer alan engellileri de unutmayan Yıldırım Belediyesi, 3 bin 150 metre engelli taşını da kaldırımlara döşedi.

Yıldırım Belediyesi, beton parke ve bordür üretim tesisi 44 bin 660 metre bordür ve 80 bin 232 metrekare parke üreterek büyük tasarruf sağladı. İlçenin cadde ve sokaklarında 106 ton asfalt serimi gerçekleştirilirken, 10 bin 766 metrelik yeni imar yollarıyla Yıldırım’da ulaşım nefes aldı.

Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, “Cadde ve sokaklardaki her türlü kusur ve eksikliği tespit ederek gideriyoruz. Mahallelerimizi cadde ve sokaklarıyla, çevre düzeniyle, çocuk oyun alanları ve parklarıyla yaşanabilir hale getirerek, vatandaşlarımızın refah seviyesini yükseltiyoruz” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<