Balıkesir’de bulunan kurt yavruları Bursa’da koruma altına alındı.

Balıkesir’de vatandaşlar tarafından yol kenarında bulunan kurt yavruları koruma altına alındı.Altıeylül ilçesinde Bigatepe Mahallesinde vatandaşlar tarafından yol kenarında bulanan 6 kurt yavrusunu Balıkesir Doğa Koruma ve Milli Parklar...

30 Mayıs 2018 Çarşamba 09:36
Balıkesir’de bulunan kurt yavruları  Bursa’da koruma altına alındı.

Balıkesir’de vatandaşlar tarafından yol kenarında bulunan kurt yavruları koruma altına alındı.

banner380

Altıeylül ilçesinde Bigatepe Mahallesinde vatandaşlar tarafından yol kenarında bulanan 6 kurt yavrusunu Balıkesir Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü yetkililerine teslim etti. Yapılan ilk muayenelerinin ardından sağlık durumunda herhangi bir problem olmadığı tespit edilen yavru kurtlar ile yakından ilgilenen yetkililer, annesiz 3 erkek ve 3 dişi kurt yavrusunu bakım ve rehabilite edilmek üzere Bursa’nın Karacabey ilçesinde bulunan Celal Acar Yaban Hayatı Kurtarma ve Rehabilitasyon Merkezi yetkililerine teslim etti.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Bursa Müdürlüğü yetkilileri, Karacabey’in yaban hayat açısından zengin bir bölge olduğunu belirterek, bulunan kurt yavrularının bakım ve rehabilitasyonu tamamlandıktan sonra bulunduğu ortama geri bırakılacağını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<