banner359

Belediyeye Gelen Vatandaşlar Pedal Çevirerek Hem Spor Yapıyor, Hem Cep Telefonlarını Şarj Ediyor

Nilüfer Belediyesi, hizmet binasının önüne yerleştirdiği pedallı şarj aletleriyle hem yenilenebilir enerji kullanıyor, hem de belediyeye gelen vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor.Sağlıklı hayat için için çeşitli projelerin altına imza...

05 Kasım 2015 Perşembe 16:57
Belediyeye Gelen Vatandaşlar Pedal Çevirerek Hem Spor Yapıyor, Hem Cep Telefonlarını Şarj Ediyor
Nilüfer Belediyesi, hizmet binasının önüne yerleştirdiği pedallı şarj aletleriyle hem yenilenebilir enerji kullanıyor, hem de belediyeye gelen vatandaşlara spor yapma imkanı sunuyor.
Sağlıklı hayat için için çeşitli projelerin altına imza atan Nilüfer Belediyesi, Halk Evi önüne vatandaşların telefonlarının şarj ihtiyacını karşılamak için pedallı şarj aletleri yerleştirdi. “Çevirdikçe pedal dolsun şarjlar, rahatlasın kafalar, parlasın imajlar” sloganının yer aldığı aletler, vatandaşların bir taraftan taşınabilir cihazlarının şarj ihtiyacını çevreye zarar vermeden enerji üreterek karşılıyor, diğer yandan da pedallar döndükçe spor yapmasını sağlıyor. Telefonlarını şarj etmek için pedallı şarj aletlerini kullanan vatandaşlar bu durumdan oldukça memnun.
Pedallı şarj aletlerinin hem insanların spor yapmalarını, hem telefonlarını şarj etmesini sağladığını belirten Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bu uygulamayı ilk bizim belediyemiz yaptı. İnanıyorum ki bundan böyle ülkemizin her yerinde bunları görmeye devam edeceğiz. Dünyamız gittikçe kirleniyor ve maalesef bunun en büyük sebebi de insanoğlu. Bunu önlemenin yolu ise yenilenebilir enerjilere yönelmektir. Bunlar rüzgâr enerjisi, güneş enerjisi ya da bunun gibi projelerle sağlanabilir. Buna benzer yenilenebilir enerjilerin ortaya çıkmasıyla geleceğe umutla bakabiliriz. Belediyemizin hedefi de budur” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<