banner359

’Cennet bahçesi’ Londra’dan birincilikle döndü

Londra’da düzenlenen dünyanın en büyük bahçe ve çiçek fuarında ‘cennet bahçesi’ konseptiyle katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bahçe dizaynı dünya bahçeleri kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Dünyanın en büyük...

30 Haziran 2015 Salı 16:58
’Cennet bahçesi’ Londra’dan birincilikle döndü
Londra’da düzenlenen dünyanın en büyük bahçe ve çiçek fuarında ‘cennet bahçesi’ konseptiyle katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bahçe dizaynı dünya bahçeleri kategorisinde birincilik ödülünü aldı.
Dünyanın en büyük bahçe ve çiçek fuarlarından olan Londra, Hamptoncourt Flower Show’a 100 metrekarelik ‘cennet bahçesi’ konseptiyle katılan Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın bahçe dizaynı dünya bahçeleri kategorisinde birincilik ödülünü aldı. Bu yıl 25.düzenlenen etkinlikte Türk bahçesi ziyaretçilerinde de tam puan almayı başardı. BBC, ITV kanalları gibi önemli ulusal kanalların çekim ve röportaj yaptığı Türk bahçesinde 5 Temmuz’a kadar çeşitli tanıtıcı ve bilgilendirici faaliyetler yürütecek. Expo 2016 Antalya ile ilgili tanıtım ve bilgilendirme faaliyetlerinin de yürütüleceği bahçeye gelen İngilizlerin Türkiye’nin bitki çeşitliliğinden son derece etkilendikleri gözlemleniyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<