banner359

Çevreci Tesisler Ödüllendiriliyor

Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Türkiye genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Çevreci Tesis Ödül Töreni’, 7 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da...

03 Aralık 2015 Perşembe 16:04
Çevreci Tesisler Ödüllendiriliyor
Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkanı Recep Altepe’nin başkanı olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği tarafından Türkiye genelinde bu yıl ikincisi düzenlenen ‘Çevreci Tesis Ödül Töreni’, 7 Aralık Pazartesi günü İstanbul’da gerçekleştirilecek.
Sağlıklı Kentler Birliği, ‘Çevreci Tesis Ödülleri’ ile çevreye saygılı firmaları ön plana çıkarırken aynı zamanda diğer kurum ve kuruluşları da çevre konunda hassasiyete teşvik etmeyi hedefliyor. Sağlıklı çevrelerin oluşturulması için şehirlere öncülük eden Sağlıklı Kentler Birliği’nin teşebbüsüyle 2013 yılında başlatılan ‘Çevreci Tesis Ödülleri’nin ikincisi, 7 Aralık Pazartesi İstanbul’da sahiplerini bulacak. Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği’nin yürüttüğü çalışma sonucunda çevreye saygılı 48 tesis ve 9 organize sanayi bölgesi ödül almaya layık görüldü.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<