Karacabey Canbalı camii çevresi güzelleşti

CANBALI CAMİ ÇEVRESİ KARACABEY BELEDİYESİ TARAFINDAN GÜZELLEŞTİRİLDİ. DERNEK YÖNETİMİ BAŞKAN ALİ ÖZKAN'A TEŞEKKÜR ETTİ

17 Ekim 2020 Cumartesi 14:37
Karacabey Canbalı camii çevresi güzelleşti

Karacabey Canbalı Cami Derneği Başkanı Bekir Genç ve Dernek Başkan Yardımcısı Rıdvan Nerse, Belediye Başkanı Ali Özkan’ı makamında ziyaret ederek, cami ve çevre düzenlemelerine olan katkılarından dolayı Başkan Özkan’a teşekkür etti.

banner380

Karacabey Belediyesi, şehirde gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra kamu, kurum ve kuruluşlara olan desteğini de aralıksız sürdürüyor.

Bu çalışmalar kapsamında, Canbalı Derneği Başkanı Bekir Genç ve Dernek Başkan Yardımcısı Rıdvan Nerse, Canbalı Camii içinin iyileştirilmesine ve çevre düzenlemelerine katkı sağlayan Karacabey Belediyesi’ne, çalışmalarından ötürü teşekkür etmek amacıyla Başkan Özkan’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyarette ayrıca, dernek çalışmaları hakkında da Başkan Özkan’a bilgi veren Bekir Genç, belediye desteklerini her zaman beklediklerini belirtti.

Belediye Başkanı Ali Özkan da yaptığı açıklamada, “Bizler, kamu kurum ve kuruluşlarına olan katkılarımızı da ilçemizin bir değeri olarak görüyor ve önemsiyoruz. Bu zamana dek okullara, camilere, güvenlik güçlerimize kadar pek çok alanda çalışmalara katkı sağlıyoruz. Ve bu katkılarımızı, imkanlar dahilinde sürdüreceğimizi belirtmek isterim” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<