banner359

Misinaya takılan ördek AFAD tarafından kurtarıldı

AFAD ekipleri sadece insanların değil hayvanların da imdadına yetişiyor. Bursa’da balıkçıların attığı misinaya takılan ördek, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.Nilüfer ilçesinde bulunan Kayapa göletinde balıkçıların attığı misinaya...

30 Mart 2019 Cumartesi 14:10
Misinaya takılan ördek AFAD tarafından kurtarıldı

AFAD ekipleri sadece insanların değil hayvanların da imdadına yetişiyor. Bursa’da balıkçıların attığı misinaya takılan ördek, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

Nilüfer ilçesinde bulunan Kayapa göletinde balıkçıların attığı misinaya takılan ördeği fark eden vatandaşlar, AFAD ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, misinaya takılı ördeğin yanına botla yaklaşarak hayvanı bulunduğu yerden kurtardı. Kurtarılan ördek, yapılan tedavisinin ardından yeniden gölete bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<