Mustafakemalpaşa TEMA Vakfı faaliyetlerini açıkladı

Mustafakemalpaşa TEMA Vakfı faaliyetlerini açıkladı.

14 Temmuz 2021 Çarşamba 16:48
Mustafakemalpaşa TEMA Vakfı faaliyetlerini açıkladı

Mustafakemalpaşa TEMA Vakfı faaliyetlerini açıkladı.

banner380

Vakfın 2020-2021 eğitim-öğretim yılında gerçekleştirdikleri faaliyetler hakkında, “Milli Eğitim Bakanlığı ile TEMA Vakfı arasında imzalanan eğitim programları protokolü çerçevesinde 2020-2021 Eğitim-Öğretim yılında salgın nedeni ile uzaktan eğitim (çevrimiçi) olarak gerçekleştirildi. Mustafakemalpaşa okullarından Yunus Emre İlkokulu, 14 Eylül İlkokulu, Ovaazatlı İlkokulu, Tatkavaklı İlkokulu, Yalıntaş İlkokulu, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu, Mevlana İlkokulu, Mustafakemalpaşa Anaokulu, Öğretmendavut İlkokulu, Demireli İlkokulu, Şehit Hikmet Aktaş Ortaokulu, Lalaşahinpaşa Ortaokulu, Hamzabey BİLSEM, Mustafakemalpaşa Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu, TOKİ Fatih Ortaokulu, Mustafakemalpaşa İbrahim Önal Fen Lisesi, Mustafakemalpaşa Anadolu Lisesi, Züferbey Yatılı Bölge Ortaokulu’nda uygulandı.

Sıfır Atık, Arılar Varsa Yarınlar Var, Evimiz Dünya, Ağaç Kardeşliği, Eğitim programları TEMA Vakfı İlçe Sorumlusu Rasim Balaban ve Yüzbaşı Sabribey Mahalle Sorumlusu Ezel Tuna tarafından çevrimiçi olarak verildi. Diğer eğitimler de gönüllü öğretmenler tarafından yine çevrimiçi olarak verildi” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<