banner359

Öğretmenlere Atık Pil Semineri

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Öğrencilerin Ardından Eğitimcilere De Atık Pil Semineri Verdi.

04 Aralık 2015 Cuma 14:28
Öğretmenlere Atık Pil Semineri
Bursa Büyükşehir Belediyesi, öğrencilerin ardından eğitimcilere de atık pil semineri verdi.
Büyükşehir Belediyesi, yeni neslin çevre konusunda daha donanımlı olması için okullarda sürdürdüğü eğitim seferberliğine eğitimcileri de dahil etti. Atık Pil ve Akümülatörlerin Kontrolü Yönetmeliği çerçevesinde 17 ilçedeki okullardan öğretmenlere atık piller ve çevreye verdiği zararlar ve bu zararlardan korunmak için yapılması gerekenler hakkında seminer verildi. Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı Taşınabilir Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği (TAP) işbirliğiyle bir dizi eğitim çalışması planladı. Bu çalışma ile atık piller konusunda eğitimcilerin bilinçlendirilmesi ve onların aracılığıyla öğrencilere ulaşılması hedefleniyor.
Eğitim toplantıları Mustafakemalpaşa, Karacabey, Orhaneli, Keles, Büyükorhan ve Harmancık ilçelerinde de yapıldı. Ayrıca ilgili ilçe belediyelerinin temizlik işleri müdürlükleriyle de koordinasyon toplantısı yapıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<