banner359

Orman köylerine su tankerleri dağıtılıyor

Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarına erken müdahale için köylere su tankerleri dağıtıyor.Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yangınla mücadele için 2,5 tonluk su tankerleri alındığı belirtilerek, "Traktöre...

18 Ağustos 2016 Perşembe 12:43
Orman köylerine su tankerleri dağıtılıyor
Bursa Orman Bölge Müdürlüğü, orman yangınlarına erken müdahale için köylere su tankerleri dağıtıyor.
Orman Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, yangınla mücadele için 2,5 tonluk su tankerleri alındığı belirtilerek, "Traktöre monte edilen su tankları köy muhtarlıklarına teslim ediliyor. Ayrıca Uludağ Milli Parkı’na 2, Bursa Orman İşletme Müdürlüğü’ne 22, Mustafakemalpaşa’ya 5, Bilecik’e 28, Yalova’ya 9, Keles’e 13, Orhaneli’ye 11, İnegöl’e 4 tane su tankeri teslim edilecek. Bu tankerlerle köylüler orman yangınlarına anında müdahale edebilecek” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<