banner359

Sinekler Yenişehirlileri canından bezdirdi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde son günlerde ortaya çıkan dev sinekler yüzünden vatandaşlar cam ve kapılarını açamaz hâle geldi.Yenişehir’de toplu konut alanlarının olduğu bölgelerde ortaya çıkan iri kara ve sivri sinekler vatandaşları...

07 Nisan 2018 Cumartesi 17:56
Sinekler Yenişehirlileri canından bezdirdi

Bursa’nın Yenişehir ilçesinde son günlerde ortaya çıkan dev sinekler yüzünden vatandaşlar cam ve kapılarını açamaz hâle geldi.

Yenişehir’de toplu konut alanlarının olduğu bölgelerde ortaya çıkan iri kara ve sivri sinekler vatandaşları canından bezdiriyor. Son günlerde ortaya çıkan sinekler yüzünden cam ve kapılarını açamadıklarını belirten vatandaşlar, “Yetkililerden yardım bekliyoruz. Çocuklar korkudan dışarı çıkamıyor. Bu sineklerin nereden geldiğini bilmiyoruz. Milyonlarca sinek her tarafı kapladı. Hastalık gelmesinden korkuyoruz” diye dert yandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<