banner359

Tarihi köyde kamp karavan keyfi

Bursa’da 2000 yıllık tarihi geçmişe sahip Misi Köyü, kamp karavan tesisi ile gezgin ve günübirlikçilerin akınınaa uğruyor.Bursa’nın merkezine 12 km uzaklıkta olan ve ziyaret edenleri tüm doğallığıyla karşılayan Misi Köyü Nilüfer...

24 Eylül 2016 Cumartesi 10:55
Tarihi köyde kamp karavan keyfi
Bursa’da 2000 yıllık tarihi geçmişe sahip Misi Köyü, kamp karavan tesisi ile gezgin ve günübirlikçilerin akınınaa uğruyor.
Bursa’nın merkezine 12 km uzaklıkta olan ve ziyaret edenleri tüm doğallığıyla karşılayan Misi Köyü Nilüfer Belediyesi yatırımlarıyla ziyaretçilerin ilgisini çekiyor. 2013 yılında 12 dönüm alan üzerine yapılan Bursa’nın ilk ve tek kamp karavan alanı sosyal tesisiyle de öne çıkıyor. 70 çadırın aynı anda kurulabilecek alana sahip tesiste duş ve tuvalet imkanı bulunuyor. 7 gün 24 saat güvenlikçiler tarafından korunan tesiste ziyaretçiler tarihi, doğa ve kültürünü yaşama fırsatı buluyor. Sabah saatlerinde eşyalarını bırakarak Uludağ, Ulucami, Cumalıkızık gibi köyleri gezmek için yola çıkıp gece geç saatlerde kamp karavan alanına dönüş yapıyor. Doğa yürüyüşü, bisikletleri ile gezmek isteyenler içinde yolları bulunan köyde ziyaretçiler fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyor.
Dere kenarına kurulan ve tarihi köye yürüme mesafesinde olan tesiste kalanlar yenileme çalışmaları devam eden tesislerde gözleme ve sabah kahvaltısı yapmanın keyfini çıkarırken, İstanbul’dan günübirlik gelerek kamp atan 5 kişilik Pomak ailesi, verilen hizmetten memnuniyetlerini dile getirdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<