Ücretsiz fidana vatandaştan büyük ilgi

Bursa’da Nilüfer Belediyesi’nin, daha yeşil bir kent için her yıl gerçekleştirdiği fidan dağıtım kampanyası bu yıl da başladı. Ücretsiz fidanlara halk büyük ilgi gösterdi.Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, her...

16 Ocak 2018 Salı 09:17
Ücretsiz fidana vatandaştan büyük ilgi

Bursa’da Nilüfer Belediyesi’nin, daha yeşil bir kent için her yıl gerçekleştirdiği fidan dağıtım kampanyası bu yıl da başladı. Ücretsiz fidanlara halk büyük ilgi gösterdi.

banner380

Nilüfer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün, her yıl “Daha yeşil bir Nilüfer için sen de geleceğe fidan dik” sloganıyla düzenlediği fidan dağıtım kampanyası başladı. Bu yıl, 25 bin fidanın ücretsiz olarak dağıtılmasının hedeflendiği kampanyaya, vatandaşlar ilk günden büyük ilgi gösterdi. Kampanya kapsamında, limoni servi, ıhlamur, erguvan ve oya ağacı fidanları dağıtılıyor. Fidan dikerek kentin yeşillenmesine katkı koymak isteyen vatandaşlar, Nilüfer Belediyesi Alaaddinbey Hizmet Binası’nda bulunan Park ve Bahçeler Müdürlüğü fidanlığından tutanak karşılığı fidanlarını teslim alabiliyor.

Kampanyaya olan ilginin her geçen yıl arttığını ifade eden Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mevcut yeşil alanları koruyan ve kenti yeşillendirme konusunda duyarlılık gösteren tüm vatandaşlara teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<