banner359

Vurdukları hayvanları sosyal medyada paylaşanlara ceza yağdı

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2.Bölge Müdürlüğü ekipleri kaçak avcılara göz açtırmıyor. 7 gün 24 saat çalışan ekipler gelen ihbarları yerinde değerlendirirken, sosyal medyayı da takip ederek kaçak avcılıkla mücadele etmeye devam ediyor.Doğa...

06 Şubat 2018 Salı 16:42
Vurdukları hayvanları sosyal medyada paylaşanlara ceza yağdı

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2.Bölge Müdürlüğü ekipleri kaçak avcılara göz açtırmıyor. 7 gün 24 saat çalışan ekipler gelen ihbarları yerinde değerlendirirken, sosyal medyayı da takip ederek kaçak avcılıkla mücadele etmeye devam ediyor.

Doğa Koruma ve Milli Parklar 2. Bölge Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “2017 yılında Bursa genelinde yapılan av koruma ve kontrol faaliyetleri neticesinde 126 kişiye 93.570 TL idari para cezası, 93.750 TL tazminat cezası olmak üzere toplam 187.320 TL para cezası kesildi. Yapılan bu kontrol ve denetimler içerisinde sosyal medya üzerinden 4915 sayılı Kara Avcılığı Kanununa muhalefet ederek avcılık faaliyetlerinin paylaşılmasından dolayı 15 kişiye de 34.866 TL para cezası kesilmiştir” denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<