Meral Ahlatcı, Emine Erdoğan’ı Çorum davet etti

Ak Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın Eşi Meral Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ı Çorum’a Davet Etti.

12 Eylül 2019 Perşembe 16:26
Meral Ahlatcı, Emine Erdoğan’ı Çorum davet etti

AK Parti Çorum İl Başkanı Yusuf Ahlatcı’nın eşi Meral Ahlatcı, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı Çorum’a davet etti.

banner380

AK Parti Genel Merkezi tarafından düzenlenen İl ve Belediye Başkanları toplantısına Meral Ahlatcı’da katıldı. Ahlatcı, program sonunda bir araya geldikleri Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ı Çorum’a davet etti.

Davetten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emine Erdoğan ise hemşehrilerimize selamlarını ileterek Çorum’a yakın zamanda geleceğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<