7 Yıl Boyunca özçekim Yaptı

12 yaşında izlediği bir video sonrası her gün kendi fotoğrafını çekmeye başlayan ve bunu takıntı haline getiren Hugo Cornellier, 7 yıldır yaptığı özçekimleri videoya dönüştürerek yayınladı. 2006 yılında 12 yaşındayken kendi fotoğraflarını...

12 Ağustos 2014 Salı 19:46
7 Yıl Boyunca özçekim Yaptı
12 yaşında izlediği bir video sonrası her gün kendi fotoğrafını çekmeye başlayan ve bunu takıntı haline getiren Hugo Cornellier, 7 yıldır yaptığı özçekimleri videoya dönüştürerek yayınladı.
2006 yılında 12 yaşındayken kendi fotoğraflarını çeken birisinin videosunu izleyen ve bundan çok etkilenen Hugo Cornellier o yaştan itibaren kendi fotoğrafını çekmeye başladı. Gittiği her yere bilgisayarını götürerek özçekim yapan genç, yıllardır çektiği 3000’e yakın fotoğrafı video haline getirdi ve yayınladı. Videosuyla yoğun ilgi gören Cornellier, özçekim yapmanın kendisi için bir saplantı haline dönüştüğünü ifade ederek, “Ailemle gittiğim her yere bilgisayarımı götürdüm ve kendi fotoğraflarımı çektim. Tatilde ya da misafirlikte olmamız bu durumu değiştirmedi” dedi. 2500 günlük sürede sadece 50 gün fotoğraf çekmeyi unuttuğunu kaydeden Cornellier, “Nereye gidersem gideyim fotoğraf çekmeyi unuttuğum günlerde kendimi kötü hissediyordum” dedi.
İlk fotoğraf çekmeye başladığında projesini “Her gün Fotoğraf” olarak adlandırdığını belirten Cornellier, daha sonra özçekimin yaygınlaşmasıyla birlikte projesini “Her gün Selfie” olarak adlandırmaya başladığını ifade etti. Projesini sonlandırmak gibi bir düşüncesi olmadığını da dile getiren Cornellier, “Kesinlikle fotoğraf çekmeye devam edeceğim ve durmayacağım. Bu projeyi sonsuza dek devam ettireceğim” dedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<