banner359

Abd Dışişleri Bakanına şok Ceza !

ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, evinin önündeki karları temizlememesi sebebiyle 50 dolar (yaklaşık 120 TL) para cezasına çarptırıldı.ABD’de son günlerde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı sonrası eyalet yöneticileri bir dizi önlemler...

30 Ocak 2015 Cuma 09:02
Abd Dışişleri Bakanına şok Ceza !
ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, evinin önündeki karları temizlememesi sebebiyle 50 dolar (yaklaşık 120 TL) para cezasına çarptırıldı.
ABD’de son günlerde etkili olan soğuk hava ve kar yağışı sonrası eyalet yöneticileri bir dizi önlemler almaya çalıştı. Bu kapsamda Boston Belediye Başkanı Martin Walsh, evinin ya da iş yerinin önü kara gömülmüş kişilerin temizlik yapmamaları durumunda kendilerine para cezası kesileceğini ifade etti.
Bu konuda ilk piyango ise ABD Dışişleri Bakanı John Kerry’ye çıktı. Kerry Boston’daki malikanesinin önündeki karları temizletmeyince 50 dolar para ceza aldı. Olayla ilgili açıklamalarda bulunan Kerry’nin sözcüsü Glen Johnson, cezanın hemen ödeneceğini ifade etti. Johnson, ayrıca evin önünün de temizlendiğini ifade etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<