banner359

Aslanlarla Yaşıyor !

Güney Afrikalı hayvan bilimci Kevin Richardson, vahşi doğada yaşayan aslanların soylarının tükenmesini engellemek ve kamuoyunun bu konuda ilgisini çekmek için aslanlarla birlikte yaşadığı videolar paylaştı.“Aslanlara fısıldayan adam”...

12 Ağustos 2014 Salı 13:19
Aslanlarla Yaşıyor !
Güney Afrikalı hayvan bilimci Kevin Richardson, vahşi doğada yaşayan aslanların soylarının tükenmesini engellemek ve kamuoyunun bu konuda ilgisini çekmek için aslanlarla birlikte yaşadığı videolar paylaştı.
“Aslanlara fısıldayan adam” olarak tanınan Richardson, bugüne kadar çektiği birçok video ile hayvanların soyunun tükenmesini engellemek için çalışmalar gerçekleştirdi. Hayvanlarla diyalog kurduğunu söyleyen ve içgüdülerini kullanarak onlarla konuştuğunu iddia eden Richardson, vahşi doğadaki hayvanların neslinin tükenmesinin engellenmesi için büyük çaba sarf ediyor. Geçtiğimiz ay aslanlarla futbol oynadığı videosunu yayınlayarak büyük ilgi gören Richardson, son olarak aslanlarla birlikte eğlenceli vakit geçirdiği bir video daha yayınladı. Videoda sevimli dostlarının son yıllarda yaşam alanlarının yüzde 80’ini kaybettiğini belirten Richardson, vahşi hayvanların doğal hayatlarında korunması gerektiğini ifade etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<