banner359

Bir Anne çocuğuna Bunu Nasıl Yapar?

Bu anne oğluna yapabileceği en büyük kötülüğü yapıyor.Suudi Arabistan’da kaydedilen görüntülerde bir beyaz eşya mağazasına çocuklarıyla birlikte iki kadının girdiği görülüyor. Satıcıya bir şeyler soran kadınlar daha sonra ürünleri...

30 Kasım 2014 Pazar 11:37
Bir Anne çocuğuna Bunu Nasıl Yapar?
Bu anne oğluna yapabileceği en büyük kötülüğü yapıyor.
Suudi Arabistan’da kaydedilen görüntülerde bir beyaz eşya mağazasına çocuklarıyla birlikte iki kadının girdiği görülüyor. Satıcıya bir şeyler soran kadınlar daha sonra ürünleri inceliyor. İşletme çalışanının müşterilerle ilgilendiği esnada kadınlardan biri çocuğunu hırsızlık yapması için teşvik ediyor. Küçük çocuğu birkaç defa uyardıktan sonra paraları çalmak üzere kasaya gönderen kadın, oğlunun gelmesiyle birlikte yanındaki kadınla mağazadan ayrılıyor.
Yaşanan olaydan geriye akıllarda "Bir anne çocuğuna bunu nasıl yapar?" sorusu kalıyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<