banner359

Çocukları mezardan çıkarıp mumyaladı

Rusya'da tüyleri ürperten bir olay yaşandı. Polis bir eve yaptığı baskında gözlerine inanamadı. Evden 150 küçük kız çocuğuna ait cesetler çıkarıldı. Kızları mezardan çıkaran Anatoly Moskvin isimli adamın kızların cesetlerini mumyalayarak sakladığı anlaşıldı.

26 Ekim 2014 Pazar 18:33 2014-10-26 18:36:30
Çocukları mezardan çıkarıp mumyaladı

Adamın evine yapılan operasyonda polis bile gördüklerine inanamadı. Yaşları 3 ile 12 arasında değişen küçük kızların mezarlarını kazıp cesetlerini çıkartan Moskvin cesetleri evinde hazırladığı tuhaf oyuncakların içine koydu. Korkunç olay 2011 yılında Rusya'nın Nizhny Novgorod kentinde yaşayan 46 yaşındaki Anatoly Moskvin'i  ailesi evini ziyaret edince ortaya çıktı.

Moskvin'in mezardan çıkardığı bütün çocuklarla ilgili internetten araştırma yapıp haklarında bilgi topladığı ve onlara doğum günü partileri yaptığı belirlendi. Evindeki çorap ve elbiselerle mezardan çıkardığı cesetlere tuhaf oyuncaklar yapan adamın aslında 13 dil bildiği ve bir dahi olduğu ortaya çıktı.

Moskvin tutuklandıktan sonra 3 yıl boyunca bir psikiyatri kliniğinde tedavi gördü. Ardından Moskvin'in  akli dengesinin yerinde olmadığını söyleyen karar veren  yargıç adamın  psikiyatri kliniğinde kalması gerektiğine karar verdi.

Kaynak:Milliyet.com.tr

Son Güncelleme: 26.10.2014 18:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<