banner359

Esad’a Ait Kontrol Noktasını Böyle Havaya Uçurdular

Suriye’nin Humus kentine bağlı Eleşerefiye köyünde muhalif gruplar, Esad güçlerine ait kontrol noktasını tank mermileriyle havaya uçurdu. Edinilen bilgiye göre, Humus kentine bağlı Eleşerefiye köyünde muhalif gruplar, Esad güçlerinin üs...

27 Kasım 2014 Perşembe 18:43
Esad’a Ait Kontrol Noktasını Böyle Havaya Uçurdular
Suriye’nin Humus kentine bağlı Eleşerefiye köyünde muhalif gruplar, Esad güçlerine ait kontrol noktasını tank mermileriyle havaya uçurdu.
Edinilen bilgiye göre, Humus kentine bağlı Eleşerefiye köyünde muhalif gruplar, Esad güçlerinin üs olarak kullandığı bu kontrol noktasına T55 modeli tank mermileriyle atış yaptı. Atışlar sırasında Esad güçleri tarafında kayıpların meydana geldiği belirtildi. Atışların sonucunda Eleşrefiye bölgesinde gökyüzüne yoğun bir şekilde dumanlar yükseldiği görüldü.
Suriye’nin Elhula kasabasında Esad’a bağlı güçler tarafından kullanılan su tesisleri kontrol noktasına da Şilika modeli araçlarla ağır bir bombardıman düzenlediği kaydedildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<