banner359

F-16 düştü: Yangın çıktı !

ABD’nin Arizona eyaletine bağlı Douglas kenti yakınlarında bir F-16 uçağı düştü. Kaza bölgede yangına yol açtı.162. Kanat Arizona Ulusal Hava Muhafızları’na ait bir F-16 uçağı, yerel saatle 20.00’de ABD-Meksika sınırındaki Douglas...

25 Haziran 2015 Perşembe 15:32
F-16 düştü: Yangın çıktı !
ABD’nin Arizona eyaletine bağlı Douglas kenti yakınlarında bir F-16 uçağı düştü. Kaza bölgede yangına yol açtı.
162. Kanat Arizona Ulusal Hava Muhafızları’na ait bir F-16 uçağı, yerel saatle 20.00’de ABD-Meksika sınırındaki Douglas kenti yakınlarında düştü. Yetkililer, uçağın rutin bir gece eğitimi uçuşu yaptığı sırada düştüğünü ifade ederken, pilotun durumunun belirsizliğini koruduğunu kaydetti.
Arizona eyaletindeki kazanın ardından bölgede hızla yayılan bir yangının çıktığı ifade edilirken, bu nedenle en az 1 evin tahliye edildiği öğrenildi. Yerel itfaiye departmanı, bütün itfaiye araçlarının ve çok sayıda itfaiye ekibi ile ambulansın bölgeye gönderildiğini açıkladı. Yangının, büyüklüğü nedeniyle itfaiye ekiplerine zorluk çıkardığı ancak yakınlardaki büyük bir gaz hattının tehlikede olmadığı bilgisi verildi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<