banner359

Füzeler Papa’nın şerefine Miydi ?

Kuzey Kore yetkilileri Papa Francis’in dün Güney Kore’ye gelişi öncesi fırlatılan 3 kısa menzilli füzenin Papa’nın gelişiyle bir ilgisi olmadığını dile getirdi.Kuzey Kore resmi haber ajansı KCNA’dan yapılan açıklamada, roket fırlatma...

15 Ağustos 2014 Cuma 10:00
Füzeler Papa’nın şerefine Miydi ?
Kuzey Kore yetkilileri Papa Francis’in dün Güney Kore’ye gelişi öncesi fırlatılan 3 kısa menzilli füzenin Papa’nın gelişiyle bir ilgisi olmadığını dile getirdi.
Kuzey Kore resmi haber ajansı KCNA’dan yapılan açıklamada, roket fırlatma zamanının Papa’nın gelişiyle bağdaştırılması “saçma” olarak yorumlandı. Açıklamada, “Roket atışı daha önceden zamanlanmış tarihte gerçekleştirildi. Bilim adamlarımız Papa’nın insanlık için özellikle de bizim ulusumuz için ne yaptığını bilmiyor. Açıkçası bunu bilmeye de ihtiyacımızda yok. Papa’nın Kore’yi niçin ziyaret ettiğini bilmiyoruz ve umursamıyoruz” denildi.
Güney Kore Savunma Bakanlığı dün Papa Francis’in gelişi öncesi Kuzey Kore’nin 3 kısa menzilli füze fırlattığını ifade etmişti. Yapılan açıklamada fırlatılan son füzenin Papa’nın gelişinden 35 dakika önce ateşlendiği kaydedilmişti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<