banner359

Günün Talihsizleri

Düşeniyle, yanılanıyla ve ummadığı bir kazanın kurbanı olanlarla şte sizler için derlediğimiz bugünün talihsizleri videosu.İlk görüntüler Rusya’dan. Üzerine çıktığı tahta silindirin üzerinde eğlenen genç, sonunun böyle olabileceğini...

30 Kasım 2014 Pazar 17:06
Günün Talihsizleri
Düşeniyle, yanılanıyla ve ummadığı bir kazanın kurbanı olanlarla şte sizler için derlediğimiz bugünün talihsizleri videosu.
İlk görüntüler Rusya’dan. Üzerine çıktığı tahta silindirin üzerinde eğlenen genç, sonunun böyle olabileceğini aklından bile geçirmiyor.
Bu avcı ise ustalığıyla övünürken beklenmedik bir durumla karşılaşıyor. Avladığını sandığı tavşanın birden kalkıp koşmasıyla kısa bir şok yaşayan avcının, kaçan hayvanın arkasından bakakalıyor.
Son görüntülerimizin adresi yine Rusya. Görüntülerdeki şahıs haftalardır uyumamış olacak ki ayakta kendinden geçiyor. Biraz da alkolün etkisiyle yan yatmaya başlayan adam, kafasını masaya çarpmasıyla kendine geliyor.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<