banner359

Hamas’tan İsralli Askerle Ilgili Açıklama

Hamas’ın askeri kanadı, İsrail’in kaçırarak ateşkesi ihlal ettiklerini ileri sürdüğü İsrailli askerin nerede olduğu hakkında net bir bilgiye sahip olmadıklarını, bir pusuda öldürülmüş olabileceğini açıkladı. Grup tarafından yapılan...

02 Ağustos 2014 Cumartesi 10:20
Hamas’tan İsralli Askerle Ilgili Açıklama
Hamas’ın askeri kanadı, İsrail’in kaçırarak ateşkesi ihlal ettiklerini ileri sürdüğü İsrailli askerin nerede olduğu hakkında net bir bilgiye sahip olmadıklarını, bir pusuda öldürülmüş olabileceğini açıkladı.
Grup tarafından yapılan açıklamada, İsrail’in 23 yaşındaki Teğmen Hadar Goldin’in geçen cuma günü kaybolduğunu iddia ettiği bölgede faaliyet gösteren grup üyeleriyle iletişim kurulamadığı ve hepsinin ölmüş olabileceğinden korkulduğu belirtildi. Açıklamada, "Pusuda yer alan savaşçılarla iletişimi kaybettik ve hepsinin İsrail bombardımanında öldüklerine inanıyoruz. Çatışma sırasında İsrailli askeri ele geçirmeyi başardıkları göz önüne alınacak olursa onun da olayda hayatını kaybettiğini düşünüyoruz" ifadeleri yer aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<