Ipod Tarih Oluyor

Apple, MP3 çalar iPod’un satışlarının azalması üzerine üretiminin durdurulduğunu açıkladı.Dün akşam saatlerinde yeni iPhone 6’yı tanıtarak bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Apple, 13 yıldır satışta olan iPod’un üretiminin...

10 Eylül 2014 Çarşamba 14:57
Ipod Tarih Oluyor
Apple, MP3 çalar iPod’un satışlarının azalması üzerine üretiminin durdurulduğunu açıkladı.
Dün akşam saatlerinde yeni iPhone 6’yı tanıtarak bir kez daha dikkatleri üzerine çeken Apple, 13 yıldır satışta olan iPod’un üretiminin durdurulduğunu açıkladı. Yıllardır Apple’ın ana ürünleri arasında yer alan iPod’un son dönemde satışlarının düşmesi ve insanların iPhone ve Android telefonlara ilgi göstermesi sonucu böyle bir kararın alındığı bildirildi. Özellikle iPhone’ların sahip olduğu özelliklerle iPod işlevi görmesinin bu kararda etkili olduğu ifade edildi.
iPod ilk olarak 2001 yılının Ekim ayında raflarda yerini almıştı. Apple, 2007 yılında ise dokunmatik özelliklere sahip olan iPod Touch’u piyasaya sürmüştü.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<