banner359

Işid’e Havadan Saldırı: 60 ölü

Irak ordusunun, ülkenin kuzeyinde IŞİD militanlarının elinde tuttuğu Musul kentine düzenlediği hava saldırısı sonucu 60 militanın öldüğü bildirildi. Irak devlet televizyonunun ismini açıklamadığı istihbarat yetkililerinden aldığı bilgiye...

06 Ağustos 2014 Çarşamba 21:31
Işid’e Havadan Saldırı: 60 ölü
Irak ordusunun, ülkenin kuzeyinde IŞİD militanlarının elinde tuttuğu Musul kentine düzenlediği hava saldırısı sonucu 60 militanın öldüğü bildirildi.
Irak devlet televizyonunun ismini açıklamadığı istihbarat yetkililerinden aldığı bilgiye dayanarak yayınlandığı habere göre, ordu, Musul’da IŞİD üyeleri tarafından mahkeme ve gözaltı tesisleri olarak kullanılan bir binaya hava saldırısı düzenledi. Olayda 60 IŞİD militanı öldüğü ifade edilirken, militanların hapis tuttuğu 300’e yakın kişinin özgürlüğüne kavuşturulduğu belirtildi. Militanlar dışında ölenlerin olup olmadığı veya tutsakların kim tarafından ve nasıl serbest bırakıldığına ilişkin herhangi bir bilgi ise verilmedi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<