banner359

İsrail 1 Filistinliyi öldürdü

İsrail ordusunun gece boyunca Filistin’e düzenlediği baskınlarda 1 kişi hayatını kaybetti. Ramallah kentine düzenlenen baskınlarda ise 7 Filistinli gözaltına alındı.İsrail ordusundan konuyla ilgili yapılan açıklamada, baskınlar sırasında...

10 Eylül 2014 Çarşamba 11:09
İsrail 1 Filistinliyi öldürdü
İsrail ordusunun gece boyunca Filistin’e düzenlediği baskınlarda 1 kişi hayatını kaybetti. Ramallah kentine düzenlenen baskınlarda ise 7 Filistinli gözaltına alındı.
İsrail ordusundan konuyla ilgili yapılan açıklamada, baskınlar sırasında Filistinlilerin taşlı ve molotoflu müdahalesine maruz kalındığı belirtti. Operasyonda bir kişinin bomba atarak ordu güçlerini engellemeye çalıştığı ve bundan dolayı şüphelinin vurularak öldürüldüğü iddia edildi.
Gece boyunca Hamas’a ait evlere baskınlar düzenleyen İsrail ordusu, bir eve düzenledikleri operasyonda birçok silah ve molotof kokteyli ele geçirdiklerini savundu. Operasyonlarına bugün de devam eden İsrail askerleri, Batı Şeria’da düzenlenen operasyonlar sonucunda 4 kişinin gözaltına alındığını ifade etti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<