banner359

Kaçak Havai Fişek Can Aldı: 2 ölü

Almanya’nın Saksonya ve Holstein eyaletlerinde yapılan yeni yıl kutlamalarında kullanılan kaçak havai fişeklerin patlaması sonucu, iki genç hayatını kaybetti. Almanya’nın Saksonya ve Holstein eyaletlerinde iki gencin havai fişek patlaması...

01 Ocak 2015 Perşembe 13:37
Kaçak Havai Fişek Can Aldı: 2 ölü
Almanya’nın Saksonya ve Holstein eyaletlerinde yapılan yeni yıl kutlamalarında kullanılan kaçak havai fişeklerin patlaması sonucu, iki genç hayatını kaybetti.
Almanya’nın Saksonya ve Holstein eyaletlerinde iki gencin havai fişek patlaması sonucu hayatını kaybettiği bildirildi. Her iki olayı da araştıran polis can kaybına neden olan havai fişeklerin Polonya’dan kaçak yollarla ülkeye getirildiğini tespit etti. Alman polisi, kaçak yollardan ülkeye getirilen ve onlarca kişinin yaralanmasına neden olan havai fişekler konusunda yoğun mesai harcıyor.
Öte yandan, yılbaşı öncesi yapılan aramalarda binlerce kaçak havai fişek ele geçirilmişti.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<