banner359

Kosova ışıl ışıl

Avrupa’nın en genç üyesi Kosova’nın sokakları yeni yıla ışıl ışıl girmeye hazırlanıyor. Kosova’nın başkenti Priştine’de vatandaşların akın ettiği caddeler ve meydanlar yılbaşı için süslendi. Trafiğe kapatılan Rahibe Teresa...

26 Aralık 2014 Cuma 10:14
Kosova ışıl ışıl
Avrupa’nın en genç üyesi Kosova’nın sokakları yeni yıla ışıl ışıl girmeye hazırlanıyor.
Kosova’nın başkenti Priştine’de vatandaşların akın ettiği caddeler ve meydanlar yılbaşı için süslendi. Trafiğe kapatılan Rahibe Teresa Caddesi’nde hazırlanan çam ağaçları, ışıklandırılan sokaklar Kosovalıların ilgisini çekiyor. Kosovalılara yeni yılın heyecanını yaşatmak için kent merkezi dahil hemen hemen tüm sokak ve caddeler farklı ışıklandırmalarla süslendi. 2008 yılında bağımsızlığını ilan eden Kosova’da yaşayan Remziye Shabani, 2015’in her bakımdan 2014 yılından daha iyi olmasını, ilk sırada gençlere daha fazla iş yerlerinin açılmasını diledi. Bir diğer Kosova sakini Arafat Berisha, 2014’ün önemli bir bölümünün arzulandığı gibi geçmediğini, 2015 yılında ekonomik kalkınmanın hızlanmasını öncelikli hedef olması gerektiği arzusunu dile getirdi. Yeni yıla ışıl ışıl hazırlanan Kosova’da Noel Babalar da sokaklardaki yerini aldı.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<