banner359

Kraliçe Elizabeth Almanya’da

İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth, 4 günlük ziyareti kapsamında geldiği Almanya’da Cumhurbaşkanı Gauck tarafından resmi törenle karşılandı.İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth, Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck’un daveti üzerine...

24 Haziran 2015 Çarşamba 12:53
Kraliçe Elizabeth Almanya’da
İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth, 4 günlük ziyareti kapsamında geldiği Almanya’da Cumhurbaşkanı Gauck tarafından resmi törenle karşılandı.
İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth, Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck’un daveti üzerine dün akşam saatlerinde Almanya’nın başkenti Berlin’e geldi. Dört günlük ziyaret için ülkeye gelen Kraliçe’ye eşi Prens Philip de eşlik ediyor. Berlin’e gelen Kraliçe Elizabeth ve eşi Prens Philip, bugün gerçekleştireceği temasları kapsamında kaldıkları otelden geniş güvenlik önlemleri altında ayrıldı. Çok sayıda vatandaşın meraklı gözleri arasından otelden ayrılarak, Almanya Cumhurbaşkanlığı köşkü geçen Kraliçe Elizabeth ve eşi Prens Philip, Almanya Cumhurbaşkanı Gauck tarafından cumhurbaşkanlığı köşkü Bellevue Sarayı’nda karşılandı. Basına poz verdikten sonra Almanya Cumhurbaşkanlığı köşküne geçen Kraliçe, Saray’da bulunan defteri imzaladı. Daha sonra Saray’dan ayrılan Kraliçe Elizabeth ve eşi Prens Philip’e Alman yetkililer, Almanya Cumhurbaşkanı Gauck’a ise İngiliz yetkililer tanıştırıldı.
Kraliçe Elizabeth’in karşılama töreninin ardından askeri kıtayı selamladı. İki ülke marşlarının çalındığı törenin ardından İngiltere Kraliçesi 2’nci Elizabeth, Almanya Cumhurbaşkanı Joachim Gauck ile Bellevue Sarayı’nı gezdi.
(İHA)

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<